Η γεμάτη χρώμα και αισιοδοξία παιδική συλλογή των M&S για την άνοιξη-καλοκαίρι 2015

Γεμάτη χρώμα και αισιοδοξία, η νέα παιδική συλλογή των Marks & Spencer για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015 υπόσχεται να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα των μικρών fashionistas με τον πιο κομψό & φρέσκο τρόπο!

Εμπνευσμένη από την καταπράσινη βρετανική εξοχή, η νέα παιδική συλλογή των M&S ξεχωρίζει για τα φλόραλ prints σε πορτοκαλί και κίτρινους χρωματισμούς που θυμίζουν τα αγαπημένα μας εσπεριδοειδή, αλλά και για την περίτεχνη διακόσμηση, με μέλισσες και μαργαρίτες που θα γεμίσουν τα παιδικά πρόσωπα με χαμόγελα.

Οι ιδιαίτερες στάμπες στα t-shirts, με τίγρεις που μοιάζουν βγαλμένες από ιαπωνικά παραμύθια, τα αθλητικά φούτερ σε μπλε & λευκό καθώς και τα άνετα σορτς δημιουργούν τις πιο cool καθημερινές εμφανίσεις για τα αγόρια. Για τις μικρές μας φίλες, τα έντονα φλοράλ prints συνδυάζονται με ιδιαίτερα μοτίβα συνθέτοντας μοναδικά κομμάτια για κορίτσια που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Παράλληλα, δίνοντας έμφαση στις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, η νέα παιδική σειρά των M&S απευθύνεται και στα μεγαλύτερα κορίτσια. Οι γραμμές με 60’s αναφορές, οι ναυτικές ρίγες και οι περίτεχνες λεπτομέρειες όπως ιδιαίτεροι γιακάδες εμπνευσμένοι από τον Πίτερ Παν συνθέτουν αυτή την ξεχωριστή συλλογή που θα εντυπωσιάσει τις νεαρές δεσποινίδες.

Τέλος, για την πρώτη άνοιξη του μωρού σας, η βρεφική συλλογή των M&S παρουσιάζει κομμάτια που συνδυάζουν τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα με την υψηλή ποιότητα και τον πρακτικό σχεδιασμό, αναδεικνύοντας τα Marks & Spencer ως την απόλυτη επιλογή για να ντύσετε τους «μικρούς θησαυρούς» σας!

Vicky StoukiComment