Η λαμπερή νέα συλλογή γυαλιών PIERRE CARDIN κερδίζει τις εντυπώσεις

Η συλλογή γυαλιών PIERRE CARDIN Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 άντλησε έμπνευση από τις θρυλικές δημιουργίες του οίκου, παρουσιάζοντας πολύτιμες λεπτομέρειες από κρυστάλλους στα γυναικεία μοντέλα και συνδυασμούς σύγχρονων υλικών στα ανδρικά μοντέλα.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ P.C. 8432/S ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ P.C. 8434: ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

Γυναικεία ελαφρώς στροφφυλεμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ.

Η λεπτομέρεια από κρυστάλλους στους βραχίονες αντλεί τηνν έμπνευση της από ένα περιδέραιο του PIERRE CARDIN από τη δεκαετία του 70 και έχει αποτυπωθεί με χρωματιστά στοιχεία σμάλτου διακοσμημένα με ένα διακριτικό κρύσταλλο. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες αποχρώσεις μπλε, ταρτατούγα, μαύρο, μπορντό.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ P.C. 6176/S ΚΑΙ P.C. 6178 ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ P.C. 6816: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ.

Ανδρικά τετραγωνισμένα γυλιά ηλίου από ασετάτ/τετραγωνισμένα γυλιά οράσεως και ορθογώνια μεταλλικά γυαλιά οράσεως.  Οι βραχίονες είναι διακοσμημένες με ανάγλυφες λεπτομέρειες στην διπλή στρώση ασετάτ, πλαισιωμένες από φίνα μεταλλικά στοιχεία.

Τα γυαλιά οράσεως διαθέτουν εύκαμπτη άρθρωση για μέγιστη άνεση.  Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ είναι διαθέσιμα σε μαύρο/μπλε, ταρταρούγα/μαύρο, μπλε/ταρταρούγα, πράσινο/γκρι.

Τα μεταλλικά γυαλιά οράσεως διατίθενται σε ρουτένιουμ/μπλε/μαύρο, καφέ/ταρταρούγα/μαύρο, χρυσό/ταρταρούγα/μπλε, ρουτένιουμ/γκρι/πράσινο.


Η συλλογή γυαλιών PIERRE CARDIN παράγεται και διανέμεται από το SAFILO GROUP.


Vicky StoukiComment