Η νέα συλλογή Nassos Ntotsikas S/S 2014 κέρδισε τις καρδιές μας!

Ο Nassos Ntotsikas κερδίζει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας με την ξεχωριστή νέα Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014  D I A S P O R AΠηγή έμπνευσης του σχεδιαστή αυτή την φορά είναι ο τόπος καταγωγής του το Πυργί στην πανέμορφη Χίο. 

Ο Νάσος είναι μοναδικός στο είδος του, καθώς δημιουργεί ο ίδιος το ρούχο χρησιμοποιώντας τα καλύτερα νήματα και με την μοναδική τεχνική που έχει στην πλέξη μεταμορφώνει το πλεκτό σε βραδινό ρούχο, το οποίο χαρακτηρίζεται από μοναδική πολυτέλεια!  Ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τις ανάγκες των γυναικών έτσι ώστε να αναδείξει την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Ξεδιπλώνει με τον μοναδικό του τρόπο την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας μεταμορφώνοντας την σε μία ξεχωριστή ηρωίδα που αναμφισβήτητα θα κερδίσει τις εντυπώσεις και όλα τα βλέμματα!  

Ας απολαύσουμε μέσα από την ξεχωριστή φωτογράφιση της λαμπερής Μαριάννας Πολυχρονίδη κάποια από τα μοναδικά κομμάτια της Συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014  D I A S P O R A, Nassos Ntotsikas!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το official site http://www.nassosntotsikas.com  , fb page https://www.facebook.com/NtotsikasNassos  ή να επισκεφτείτε το Atelie κατόπιν επικοινωνίας Ξάνθης 1 & Καραολή Δημητρίου, Λυκόβρυση 141 23, τηλ. 69373 19 528 

PHOTOGRAPHY | Nikos Karanikolas

PRODUCTION | Michail Passos

STYLING | Nassos Ntotsikas

MAKE UP | Antonis Papastavrou

HAIR | Yorgos Bellos

SHOES | Dress2Impress

Ευχαριστούμε πολύ το εστιατόριο 'Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως' Κηφισίας 317, Κηφισιά για την ευγενική παραχώρηση του χώρου. www.gefseis.com

Vicky StoukiComment