Η συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 των υποδημάτων PZero της Pirelli στα καταστήματα Καλογήρου & στο Kalogirou.com

Pirelli just entered the pit stop

Τα καταστήματα Καλογήρου ξεκινούν τη συνεργασία τους με μία εταιρία – φετίχ των ανδρών, την Pirelli.

 

Η ελαφρότητα, η μηχανική και το χρώμα είναι οι λέξεις – κλειδιά για τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 των υποδημάτων PZero της Pirelli. Τα σχέδια συνδέονται αναπόσπαστα με τα τρία θέματα που ενέπνευσαν τους σχεδιαστές της Pirelli και τα οποία είναι φερμένα από: τον κόσμο της αυτοκίνησης, της ιστιοπλοΐας και των αστικών δραστηριοτήτων.

 

Στην έκθεση Uomo Pitti, όπου το κυρίαρχο θέμα είναι ο κόσμος των μοτοσικλετών και των αναβατών, δεν θα μπορούσε να λείπει μία PZero σειρά αφιερωμένη στον κόσμο της αυτοκίνησης, η οποία στηρίζεται στην ιστορία και κληρονομιά της Pirelli από τη μέχρι τώρα εμπειρία της σε σημαντικούς αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

 

Το διπλό λογότυπο του 1982, την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο διάσημος Ολλανδός σχεδιαστής Bob Noorda, έχει εμπνεύσει το σχεδιασμό των περισσότερων υποδημάτων της σειράς. Οι λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν τα υποδήματα είναι φερμένες από τα πασίγνωστα ελαστικά αγώνων και δίνουν μία πιο σπορ αίσθηση στα sneakers της συλλογής.

 

Τέλος, το θέμα των Αστικών Δραστηριοτήτων περιλαμβάνει το νέο παπούτσι οδήγησης PZero: ένα σούπερ ελαφρύ loafer (απλό, με κορδόνια ή κλιπ) με μακρόστενο σχεδιασμό και σόλα που μοιάζει με το διάσημο ελαστικό Scorpion της Pirelli

Vicky StoukiComment