Η Νέα Συλλογή του Nassos Ntotsikas D I A S P O R A S/S 2014!

Για την νέα του συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014  D I A S P O R A, ο Nassos Ntotsikas επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, την Χίο, και εμπνέεται από το χωριό Πυργί.  Ο σχεδιαστής παίρνει στοιχεία από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του Πυργίου και τα «διασκορπίζει» με έναν αριστοτεχνικό τρόπο στα ρούχα της κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014: γεωμετρικά σχέδια, καθαρές γραμμές και όγκος χαρακτηρίζουν τις νέες δημιουργίες.

 

Ο Nassos Ntotsikas, παραμένoντας πιστός στο προσωπικό του ύφος, παραδίδει ρούχα αέρινα και σοφιστικέ, που πάντα αναδεικνύουν τη θηλυκή σιλουέτα!  Ο σχεδιαστής όπως πάντα χρησιμοποίησε άριστης ποιότητας υλικά όπως βαμβάκι, μετάξι, fetucia, acetate, παγιέτα στα χρώματα της ελληνικής φύσης και των μνημών του παρελθόντος όπως το Λευκό, το Γαλάζιο, το Ασημί, το Κόκκινο, το Σάπιο Μήλο και το Ροζ.

 

Ο Nassos Ntotsikas είναι υποψήφιος στο φετινό Madwalk Fashion Music Project όπου εάν με το καλό ανακηρυχτεί νικητής θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε την μοναδική συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014  D I A S P O R A!

 

 

Καλή Επιτυχία Νάσο!!!  Ανυπομονούμε να απολαύσουμε την D I A S P O R A στο Madwalk Fashion Music Project! 

 

 

 

Vicky StoukiComment