Μόδα και λειτουργικότητα για τους άνδρες φέτος την άνοιξη στην Η&Μ

Αυτή τη σεζόν το κομψό ντύσιμο συναντά  το αθλητικό, καθώς τα καθημερινά κομμάτια αποκτούν ένα πιο επίσημο ύφος και τα επίσημα κομμάτια περνούν σε ένα πιο κομψό χαλαρό στυλ. Τα μπουφάν αεροπόρου διαμορφώνουν την αθλητική και ταυτόχρονα ντελικάτη γραμμή, ενώ τα κουστούμια έχουν  χαλαρό κόψιμο, αλλά παραμένουν κομψά και μοντέρνα.  Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια μέχρι το γόνατο  είναι ιδανικά για ντύσιμο σε στρώσεις, και τα κοντά παρκά  προσθέτουν μια αστική αίσθηση. Για ακόμα πιο αθλητικό ύφος, υπάρχουν σακάκια και πανωφόρια για την πόλη με τελειώματα και καλυμμένες ραφές που κάνουν το ρούχο  να μοιάζει σα να έχει φορεθεί ανάποδα. Η υφή είναι εξαιρετικά σημαντική σε όλα τα ρούχα, ειδικά στα πουλόβερ με 3D πλέξη, ενώ το μοτίβο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα παρκά, τα πουκάμισα και τα σορτς υπάρχουν έντονες στρώσεις paisley μοτίβων ή αφηρημένων θεμάτων από τη φύση, που χαρίζουν μια αίσθηση προστασίας στην πόλη. Τα κομψά σορτς γίνονται πιο επίσημα με πιέτες, και τα κρεπ σορτς ή παντελόνια αποκτούν αθλητικό ύφος με τα κορδόνια στη μέση.

«Μου αρέσει που αυτή τη στιγμή το ανδρικό  ντύσιμο είναι ένας συγκερασμός των κομψών γραμμών και του αθλητικού ύφους. Την άνοιξη στην Η&Μ τα δύο στυλ συνυπάρχουν με φυσικό τρόπο, με πιο στυλιζαρισμένα καθημερινά ρούχα και πιο χαλαρά, αλλά παρόλα αυτά κομψά επίσημα ντυσίματα. Τα πάντα έχουν  να κάνουν με κομμάτια που ταιριάζουν με τον τρόπο που ζουν σήμερα οι άνδρες», λέει ο Andreas Löwenstam, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της ανδρικής σειράς της Η&Μ.

 Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Μαρτίου στα καταστήματα της Η&Μ στην Αθήνα - Ερμού 54 και Χαλάνδρι - και στη Θεσσαλονίκη – στο κατάστημα της Τσιμισκή.

ΘΕΜΑ: Η κομψότητα συναντά το αθλητικό ντύσιμο δημιουργώντας μια νέα διάθεση για τα ανδρικά  ρούχα.

ΓΡΑΜΜΗ: Χαλαρή, φαρδιά, ελαφρώς στρογγυλοποιημένη, αθλητική, κομψή για την πόλη.

ΧΡΩΜΑΤΑ: Ανοιξιάτικες αποχρώσεις του λευκού, σκούρου μπλε, χακί και γκρι, αναμειγμένα με σομόν και λεμονί.

ΥΦΑΣΜΑ: Βαμβάκι, βαμβάκι μελανζέ, κρεπ, μίξεις λινού, μοντέρνα συνθετικά, σουέτ και δερμάτινες λεπτομέρειες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Κομψά αθλητικά σχήματα, όπως  τα μπουφάν αεροπόρου και τα παρκά, σε συνδυασμό με χαλαρά αλλά ταυτόχρονα κομψά ανοιξιάτικα πανωφόρια και σακάκια, υφή σε κάθε ύφασμα, τελειώματα και λεπτομέρειες που μοιάζουν σαν να έχει φορεθεί ανάποδα το ρούχο.

 ΒΑΣΙΚΑ ΡΟΥΧΑ: Μπουφάν αεροπόρου, μακριά ανοιξιάτικα πανωφόρια, αδιάβροχα, αστικά παρκά, σακάκι μελανζέ, τρισδιάστατα πουλόβερ, φαρδύ πουκάμισο με σχέδιο λαχουριών, σορτς με σχέδιο αφηρημένων θεμάτων από τη φύση, κομψά παντελόνια με κορδόνια στη μέση, κομψά σορτς και χαλαρά μακό. 

Vicky StoukiComment