Η ανδρική σειρά BERSHKA παρουσιάζει την δική της καμπάνια #GETWHATYOUWANT

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 

Η συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη ανδρική σειρά έχει επινοήσει την δική της ποικιλία ενδυμάτων, χρησιμοποιώντας τα πιο hot σχέδια, για να τα προσαρμόσει.   Η επιρροή του αθλητικού ύφους εμπνέει την φετινή collection.

Οι κλασσικές μπλούζες με κοψίματα βγαίνουν σε extra-long μεγέθη και τα παραδοσιακά κοστούμια τα οποία είναι στη μόδα και φέτος, προσδίδουν ένα καινούργιο twisted στυλ, τα  οποία μπορούν να συνδυαστούν με ζεστές ζακέτες, που αποτελούν το κλειδί επιτυχίας αυτής της σεζόν.      

Τα παντελόνια είναι σχεδιασμένα σε στενή γραμμή σε skinny μεγέθη, τα οποία μπορούν να φορεθούν και με denim αλλά και με ένα jacket σαν κοστούμι.   

Η collection έχει ανανεωθεί εισάγοντας καινούργια γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα σε άσπρα χρώματα, δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση με το μαύρο χρώμα, το οποίο κυριαρχεί στη φετινή σειρά. Το αθλητικό στυλ λάμπει μέσα από τα δερμάτινα sweatshirts και τα υπερμεγέθη μπλουζάκια.

Η Βershka σύντομα θα λανσάρει την δική της καμπάνια σε video #getwhatyouwant μέσω του επίσημου site της, στο κανάλι του YouTube: www.youtube.com/bershka

Vicky StoukiComment