Το chic look της Κατερίνας Καινούργιο στην Πρεμιέρα της νέας της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω…”!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας είπε “Φτιάξε καφέ να στα πω…” καλημερίζοντας μας από το νέο της τηλεοπτικό σπίτι το Epsilon TV!  Η Κατερίνα με την νέα της ομάδα θα μας λέει πλέον “Καλημέρα” καθημερινά 7:00 – 10:00. 

Η πάντα στιλάτη και λαμπερή Κατερίνα επέλεξε ένα ανάλαφρο chic look όπως μας είχε υποσχεθεί μέσα από τα social media.  Επιλέγοντας να φορέσει ένα total Lynne outfit  από την προσωπική της συλλογή, ένα λευκό t-shirt που φαίνεται να είναι customized καθώς αναγράφονταν “Keep Calm & Drink Coffee” και μία pencil κόκκινη φούστα με κρουαζέ άνοιγμα στο μπροστινό μέρος.  Τα χρώματα που επέλεξε η Κατερίνα πολύ πιθανόν να μην είναι τυχαία καθώς το λευκό t-shirt μπορεί να συμβολίζει το λευκό στα τηλεοπτικά κανάλια και το κόκκινο της φούστας την καρδιά και την αγάπη της Κατερίνας για το τηλεοπτικό της κοινό.  Η Κατερίνα ολοκλήρωσε το chic look της με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα Sante

Πρόκειται για ένα ιδανικό look για το γραφείο που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να προσθέταμε ένα σακάκι ανάλογα με το dress code της εταιρείας.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το t-shirt είναι ένα από τα hot trends του φθινοπώρου.  Επίσης, συνδυάζοντας ένα επίσημο ένδυμα με ένα t-shirt το κάνει πιο ανάλαφρο χαμηλώνοντας τους τόνους.  Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο look ήταν ιδανικό για μία πρωινή τηλεοπτική πρεμιέρα.  Καλή αρχή για μία επιτυχημένη σεζόν στην Κατερίνα και την ομάδα της! Τις καλύτερες ευχές φυσικά για όλους τους εργαζόμενους στα κανάλια!  

Vicky StoukiComment