Οι Celebrities επιλέγουν Atelier Swarovski στα εγκαίνια της έκθεσης Peter Lindbergh στο Rotterdam

Τα πιο λαμπερά ονόματα από το χώρο της μόδας και του θεάματος επέλεξαν Atelier Swarovski για το look τους στα εγκαίνια της έκθεσης Peter Lindbergh στο Ρότερνταμ.

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο Milla Jovovich εμφανίστηκε εκθαμβωτική φορώντας τα σκουλαρίκια Chandelier της Atelier Swarovski by Rosie Assoulin σε μελί χρώμα και vintage Daniel Swarovski τσαντάκι σε αποχρώσεις του χρυσού.

Το μοντέλο Karen Alexander (απεικονίζεται με τη Cindy Crawford) ξεχώρισε με την παρουσία της ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με τα σκουλαρίκια Drop πράσινου χρώματος, της Atelier Swarovski by Rosie Assoulin.

Το Top Model Nadja Auermann (απεικονίζεται με την κόρη της Cosima Auermann) εμφανίστηκε φορώντας τα Kalix κουμπωτά σκουλαρίκια σε σκούρο ασημένιο χρώμα από τη «Βασική Συλλογή» της Atelier Swarovski.

Το μοντέλο Elisa Hupkes έλαμψε στην εκδήλωση φορώντας το βραχιόλι Nile σε ουδέτερους τόνους από τη «Βασική Συλλογή»  της Atelier Swarovski  της Atelier Swarovski.

Η ηθοποιός Lieke και η συντάκτρια μόδας Jetteke Van Lexmond συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Kalix σε χρυσό και ασημί χρώμα  από τη «Βασική Συλλογή»  της Atelier Swarovski.

 

Vicky StoukiComment