Το εντυπωσιακό look της Τάμτα στο Ola TVshow!

 

Η ταλαντούχα και πάντα λαμπερή Τάμτα βρέθηκε στο Ola TVshow στον ANT1 όπου μίλησε τόσο για το X Factor και για την προσωπικότητα της κάνοντας μία αναδρομή στην προσωπική της ιστορία. 

Η Τάμτα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχώς ως fashion icon!  Το προσωπικό στυλ της Τάμτα με την υποστήριξη της στενής της συνεργάτιδας Alexandra Katsaiti δημιουργούν πάντα μοναδικά looks που κερδίζουν τις εντυπώσεις.  Η Τάμτα επέλεξε ένα αέρινο βραδινό μίνι κλος φόρεμα του σχεδιαστή Jay Ahr από το κατάστημα Enny Monaco σε εκρού χρώμα, με άνοιγμα στο μπούστο χωρίς να είναι αποκαλυπτικό.  Ολοκληρώνοντας το εντυπωσιακό της look με ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin σε έντονο ροζ χρώμα κάνοντας αντίθεση με το φόρεμα και δίνοντας ένα girly look. Η Τάμτα τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει ένα σαντρέ Ice Blonde χρώμα στα μαλλιά της, δημιουργία του Tom Zois hairstylist που αναδεικνύει το πρόσωπο της με τον καλύτερο τρόπο. Για το συγκεκριμένο look επέλεξε λιτά ίσια μαλλιά έτσι ώστε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στα μαλλιά αναδεικνύοντας το χρώμα των μαλλιών της.  Το make up της Τάμτα ήταν αρκετά έντονο επιλέγοντας μοβ κραγιόν που έκανε την διαφορά.  

Ένα καταπληκτικό και ισορροπημένο look που αναμφισβήτητα κέρδισε τις εντυπώσεις.  Όταν επιλέγουμε ένα ρούχο σε παλ χρώμα τότε μπορούμε να δώσουμε ένταση σε κάποια αξεσουάρ, παπούτσια, make up ή το χτένισμα μας.     

Vicky StoukiComment