Το “Metalic Look” της Μαρίας Μπεκατώρου!

Metalic is hot”, το γνωρίζουμε και έχουμε δει πολλές celebrities να υιοθετούν το “Metalic Look”!  Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα looks που πρόσφατα είδαμε ήταν η εμφάνιση της αγαπημένης Μαρίας Μπεκατώρου στην μεσημεριανή της εκπομπή «Σου Κου» που παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του ANT1. 

Η Μαρία Μπεκατώρου με την υποστήριξη του προσωπικού της στιλίστα Christo Alexandropoulo, υιοθέτησε ένα πολύ πετυχημένο 80’s Disco look που ανέδειξε την θηλυκότητα αλλά και την παιδικότητα της.  Η Μαρία επέλεξε ένα total Lynne look, συνδυάζοντας μία λευκή μεταλλική φούστα με ένα ασπρόμαυρο tshirt και μία μαύρη ζώνη.  Ολοκληρώνοντας το look της με μαύρες μπότες Shoe Sante.  Όσον αφορά το hairstyling, η Μαρία με την βοήθεια του hairstylist Γιώργο Αθανασίου υιοθέτησε ένα ανέμελο afro hairstyle που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη εποχή και το ύφος που θέλει να δώσει στην εμφάνιση της. 

Όταν υιοθετούμε ένα metalic look, όπως έκανε η Μαρία, θα πρέπει να χαμηλώνουμε τους τόνους συνδυάζοντας το μεταλλικό κομμάτι με ένα άλλο απλό ύφασμα.  Όσον αφορά την επιλογή των υποδημάτων σε ένα outfit σαν αυτό της Μαρίας θα ήταν προτιμότερο να συνδυάσουμε ένα ζευγάρι σε πιο λιτούς τόνους.    

Vicky StoukiComment