Αγαπημένη Fashion Icon 2015 αναδείχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη! Η αγαπημένη μας Mairiboo!

Η όμορφη και ταλαντούχα Μαίρη Συνατσάκη αναδείχτηκε η αγπημένη μας Fashion Icon για το 2015!  Η Μαίρης όπως γνωρίζουμε έχει δημιουργήσει το προσωπικό της blog, το Mairiboo, όπου μοιράζεται μαζί μας το πάθος για την μόδα, την μουσική, την τέχνη, την μαγειρική, τα καθημερινά της looks καθώς και τα μικρά και μεγάλα μυστικά της.  Πρόσφατα δημιούργησε το Mairiboo Online Store.  Κάθε μεσημέρι στις 16:00 φυσικά απολαμβάνουμε την Μαίρη στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της “this is SPATA live” στον ANT1 μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την πολύ ωραία παρέα τους.  Επίσης, η Μαίρη έχει ενεργή ενασχόληση με όλα τα social media μεταξύ των οποίων με το Instagram @mairiboo όπου μοιράζεται τόσο κάποιες καθημερινές της στιγμές όσο και τα καθημερινά της looks.

Επικοινώνησα στην Μαίρη το ότι αναδείχτηκε από τους fans του Vicky’s Style “Αγαπημένη Fashion Icon 2015” και εκείνη με πολύ μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε άμεσα και μας στέλνει το παρακάτω μήνυμα.  Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την Μαίρη, να της ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις δημιουργικές δραστηριότητες της, χαίρομαι ιδιαιτέρως που συμβάλλει δυναμικά στον χώρο της μόδας και πάνω από όλα που παραμένει τόσο ανθρώπινη και ευαισθητοποιημένη!   


"Νιώθω πως η μόδα είναι καθημερινή τέχνη που την φοράς και το στυλ σου λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Οπότε ένα "Ευχαριστώ" είναι πολύ μικρό για όλους εσάς που με ψηφίσατε. Γιατί είναι σαν να δώσατε μια ψήφο προτίμησης σε εμένα συνολικά και όχι μόνο στα ρούχα που επιλέγω να φορέσω. 
Η στυλίστρια μου Ειρήνη Βάσσου, σας ευχαριστεί επίσης που σας αρέσει η δουλειά της κι εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα μια συνεργάτιδα που ξέρει το μυαλό μου και με καταλαβαίνει σε όλα μου! 

Να είσαστε καλά και να εκφράζεστε με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!

boo! "

 

Vicky StoukiComment