Ποιες ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις με Dolce & Gabbana?

Είδατε τις πρόσφατες λαμπερές εμφανίσεις των celebrities με Dolce & Gabbana?  Αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν Dolce & Gabbana για τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις τους!

Το μοντέλο Eva Herzigova εμφανίστηκε με total look Dolce & Gabbana στο Fashion Show του οίκου για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Στην ίδια εκδήλωση, η blogger Helena Bordon αλλά και το μοντέλο Linda Evangelistaεμφανίστηκαν, επίσης, με total looks Dolce & Gabbana.

Το μοντέλο Bianca Balti επέλεξε βραδινό φόρεμα Dolce & Gabbana για την εμφάνισή της στην εκδήλωση «Intimissimi on Ice - OperaPop at the Arena di Verona».

Η δικηγόρος & ακτιβίστρια Amal Alamuddin, επέλεξε βραδινό φόρεμα και σκουλαρίκια Dolce &Gabbana για την εμφάνισή της στο Gala «Celebrity Fight Night in Italy», που πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Vecchio (Getty Images).

ηθοποιός Reese Witherspoon επέλεξε φόρεμα Dolce & Gabbana στην πρεμιέρα της ταινίας «TheGood Lie» στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Toronto (Getty Images).

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε τα παραπάνω κομμάτια της συλλογής Dolce & Gabbana που επέλεξαν οι celebrities επισκεφτείτε τις boutiques του Ομίλου Επιχειρήσεων Λεμονή ή το Kalogirou eshop

 

Vicky StoukiComment