Ποιοι γνωστοί ηθοποιοί φόρεσαν Casadei?

Οι γνωστές ηθοποιοί έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις!  Ας δούμε ποιες ήταν αυτές που επέλεξαν να φορέσουν το γνωστό brand Casadei.

 

H ηθοποιός Katharine McPhee φόρεσε δερμάτινες γόβες Casadei σε ροζ χρώμα με μαύρη μύτη στην τηλεοπτική εκπομπή «Late Show With David Letterman». (Getty Images)

Η ηθοποιός Jennifer Garner επέλεξε γόβες από καστόρι σε nude απόχρωση για την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America». (Getty Images)

Η ηθοποιός Hillary Swank φόρεσε μαύρες καστόρινες γόβες με χρυσό τελείωμα και το iconic τακούνι Blade του οίκου στην εκδήλωση Mill Valley Film Festival Opening Night Reception, ενώ για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «The Homesman» στα πλαίσια του 2014 Hamptons International Film Festival επέλεξε λευκές δερμάτινες γόβες το iconic τακούνι Blade . (Getty Images)

H ηθοποιός Emma Roberts επέλεξε μαύρα καστόρινα Cage πέδιλα με το χαρακτηριστικό τακούνι Blade στην προβολή του 1ου επεισοδίου της σειράς «American Horror Story: Freak Show» στο Los Angeles. (Getty Images)

Στην Ελλάδα βρίσκουμε τις παραπάνω επιλογές των ηθοποιών του brand Casadei  αποκλειστικά στα καταστήματα Καλογήρου. 

 

Vicky StoukiComment