Πηγαίνοντας για καφέ με την ξεχωριστή Hair Stylst Ermi Sdrali!

Ermi χαίρομαι που βρεθήκαμε για μια χαλαρή κουβεντούλα έτσι ώστε να σε γνωρίσω καλύτερα και να μας πεις τα μυστικά σου! 

Πότε και πως αποφάσισες ότι θα ήθελες να ασχοληθείς με την κομμωτική?  Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε ώστε να γίνεις Hair Stylist?

Ερωτεύτηκα τη δουλεία μου από τα πέντε μου χρόνια.. Θυμάμαι είχα κολλήσει το πρόσωπο μου σε μία βιτρίνα κομμωτηρίου στο Ψυχικό και έβλεπα την κομμώτρια να ξετυλίγει τότε τα ρόλεϋ και να τελειοποιεί ένα χτένισμα, ένιωσα τόσο ενθουσιασμένη με αυτό που έβλεπα που μέχρι και σήμερα η εικόνα αυτή δεν έχει φύγει από τα μάτια μου..και είναι αυτό που με έκανε να ακολουθήσω το επάγγελμα αυτό!

 

Ermi είσαι μία νέα και πολύ δημιουργική επαγγελματίας που αναμφισβήτητα έχει ξεχωρίσει ως Hair Stylist!  Έχεις το δικό σου κομμωτήριο το Hairmine στην Ηλιούπολη και παράλληλα ασχολείσαι ενεργά στο χώρο της μόδας, έχεις λάβει μέρος σε πολλά fashion events, στο AXDW και σε πολλά editorials γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών.  Πες μου περισσότερα σχετικά με τα fashion projects και πως ξεκίνησες στον χώρο της μόδας. 

Όπως πρωείπα το ψώνιο το είχα από μικρή και έκανα τα πάντα να μπω σε αυτό τον χώρο!  Λόγω του ότι ο χώρος αυτός σου δίνει περιθώριο μεγαλύτερης δημιουργίας και φαντασίας γι’ αυτό πάντα επέλεγα τα κομμωτήρια στα οποίο δούλευα να βρίσκονται μέσα στη show biz και τώρα έχοντας το δικό μου κομμωτήριο ολοκληρώνω τον κύκλο αυτό και έχοντας αγαπημένους φίλους δίπλα μου που με βοήθησαν να ολοκληρώσω τον κύκλο της τρέλας και της δημιουργίας μου Νίκος Ερωτόκριτος Κιμιωνής και Μιχάλης Λαβδιώτης.

Πως αποφασίζεις για το look που θα έχουν τα μοντέλα σε μία φωτογράφιση ή σε μία επίδειξη?

Βλέποντας τα ρούχα και γενικότερα το concept της φωτογράφισης-επίδειξης και με βάση της εμπειρίας μου πάνω στη δουλειά προτείνω πάντα χτενίσματα τα οποία θα αναδεικνύουν τα ρούχα που έχουν οι σχεδιαστές

 

Θυμάσαι κάποιο ιδιαίτερο γεγονός που συνέβη σε κάποιο fashion event ή editorial, το οποίο είχε αίσιο τέλος και κάποιο στοιχείο χιούμορ τελικά?

Θυμάμαι ένα γεγονός το οποίο συνέβη σε ένα fashion show που είχε αναλάβει τα χτενίσματα μία σχολή κομμωτικής όπου δεν τους είχαν ενημερώσει πως για την σχεδιάστρια Victoria Sarri by fashion Erotokritos θα αναλάμβανα εγώ τα χτενίσματα της με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εντάσεις όπου τελικά το τέλος ήταν αίσιο και έτσι όλοι κάναμε τη δουλειά μας σωστά!

Οι πελάτισσες σου στο Hairmine είναι ανοιχτές στις συμβουλές και στις προτάσεις σου?  Σου ζητούν να τους κάνεις κάποια από τα καταπληκτικά χτενίσματα που κάνεις στα editorials ή στις επιδείξεις μόδας? 

Θέλουν δεν θέλουν είναι ανοιχτές!   Οι περισσότερες είναι ανοιχτές στις προτάσεις που τους κάνω.  Βέβαια πολλά χτενίσματα που κάνω στα editorials δεν είναι χτενίσματα για την καθημερινότητα μιας γυναίκας.

  

 Ποια είναι η προσέγγιση σου όταν μία κυρία έρχεται για πρώτη φορά στο Hairmine?

Πρώτον η ευγένεια, δεύτερον τα ¨θέλω¨ της πελάτισσας και τρίτον η σωστή διάγνωση για τις ανάγκες της!

 

Σε γενικές γραμμές πιστεύεις ότι οι Ελληνίδες τολμούν να κάνουν αλλαγές και ακολουθούν τις τάσεις τις μόδας όσον αφορά το χρώμα, το κόψιμο ή το χτένισμα των μαλλιών τους?   

Ως Ελληνίδες οι περισσότερες έχουμε σπαστό και βαρύ μαλλί με αποτέλεσμα να μην μπορούμε οι περισσότερες να εξακολουθήσουμε τις τάσεις της μόδας για πρακτικούς λόγους.  Παρόλα αυτά είναι ανοιχτές να ακούσουν τις προτάσεις μου και να μπορέσω να δημιουργήσω είτε σε χρώμα είτε σε χτένισμα γιατί στη κομμωτική πάντα θα υπάρχει για το κάθε κεφάλι το σωστό αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας για τον Χειμώνα 2014?  Τι θα επικρατήσει τόσο για το χρώμα όσο και για το μήκος των μαλλιών μας την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014?

Είμαστε στη δεκαετία που αγαπώ πάρα πολύ..στη δεκαετία του 60 με λίγο από 70 που οι γυναίκες ξεδίπλωναν όλη τη θηλυκότητα τους και όπου οι κομμωτές έπρεπε να ψάξουν να βρουν προϊόντα για styling και βαφές που δεν υπήρχαν τότε...και τώρα είμαστε στο τότε και στο τώρα που συνδυάζεται η απλότητα του χρώματος και του styling με τις πολύ έντονες χρωματικές πινελιές του τώρα όπως ένα κοντό καστανό καρεδάκι μπορεί να γίνει πολύ μοντέρνο με αυτές τις αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου, του μπλε, του μωβ και του χάλκινου.

 

Πρόσφατα είχα παρακολουθήσει την εκπομπή  «Υγεία πάνω απ’ όλα» όπου έδινες συμβουλές για την υγεία των μαλλιών.  Θα ήθελες να μας δώσεις ένα tip για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες? 

Ένα tip που θα ήθελα να δώσω, είναι να χτενίζουν το λιγότερο δύο φορές την ημέρα τα μαλλιά τους και ταυτόχρονα με αυτό σε κάθε λούσιμο τους να χρησιμοποιούν επώνυμες μάσκες κομμωτηρίου και το βασικότερο??..το μαλλί μπορεί να μην μας πονάει όταν το ταλαιπωρούμε αλλά εμείς πρέπει να το προσέχουμε και να το αγαπάμε!!

 

 Τι θα ήθελες να πεις στους fans του Vicky’s Style και που μπορούν να σε βρουν?

Πρώτα απ’ όλα Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στο Vickys Style και για την πολύ ευχάριστη κουβέντα!

Χαίρομαι που τρέχουμε τον διαγωνισμό για 2 νικήτριες μέσω του facebook: Η 1η Τυχερή κερδίζει ένα κούρεμα, βαφή ή ανταύγειες και χτένισμα, η 2η Τυχερή κερδίζει ένα κούρεμα και χτένισμα!  

Θα χαρώ να γνωρίσω από κοντά τους fans του Vickys Style έτσι ώστε να κάνουμε μία συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες τους!  

Μπορείτε να με βρείτε στο κομμωτήριο μου HAIRMINE που βρίσκεται ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 3 στην Ηλιούπολη στο τηλέφωνο 210 9967371 Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω facebook https://www.facebook.com/Hairmineς   

 

Ermi σε ευχαριστώ πάρα πολύ τόσο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη συζήτηση καθώς και για τις πολύτιμες συμβουλές σου!  Προπάντων θα ήθελα να σου πω ότι είχα μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες στο HAIRMINE!  Με κέρδισες 100% !

 

 

Vicky StoukiComment